Dygtig fynsk malermester - høj kvalitet i malerarbejdet

Om Ø-Maleren

En rigtig håndværksmaler

Dygtig fynsk malermester med fokus på ordentlighed, finish og holdbarhed i enhver maleropgave.

Dygtig fynsk malermester

Med 35 års erfaring som maler stiftede Tom Pedersen i januar 2020 Ø-Maleren. Toms ønske var at blive en foretrukken Fynsk malermester som følge af hans høje faglighed og store dedikation til faget, som skal mærkes af kunden og kunne ses i det værdige malerarbejde. 
Karen, som er Toms hustru, tager sig af de administrative opgaver i Ø-Maleren. Sammen står vi inde for værdierne ‘ordentlighed, finish og holdbarhed’. 
Vi bor på Fyn, men Karen har rødder på Bornholm. Derfor kombinerer vi ferier i 

vores campingvogn, som står fast på Bornholm, med maleropgaver på klippeøen. Kunder på hele Fyn og Bornholm kan altså nyde godt af Ø-Malerens professionelle malerarbejde. Men resten af landet skal selvfølgelig ikke snydes, så har du en spændende maleropgave, så kontakt os gerne uanset, hvor du bor i landet. Vi udfører maleropgaver for både private og virksomheder, så hvadenten din opgave er lille eller stor, indendørs eller udendørs, for dig som privatperson eller for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe!

Ø-Maleren står 100% inde for kvaliteten af hver opgave, vi afleverer til vores kunder - vi vil opfattes som en dygtig fynsk malermester.

Professionelt håndværk

Ø-Maleren er indbegrebet af en rigtig håndværksmaler. Her får du råd, vejledning og malerarbejde, som er baseret på stor viden, erfaring og dedikation til malerfaget. Vi laver alt i malerarbejde – både inde og ude, på nybyg og renoveringer – så skal du have udført en maleropgave, hvor du vil være sikker på et flot og holdbart resultat og ikke skulle bekymre dig om noget, kan du trygt vælge Ø-Maleren som din malermester på Fyn og Bornholm. 
Vi udfører primært opgaver på hele Fyn og Bornholm, men vi kører selvfølgelig også gerne ud til maleropgaver i resten af landet. 

Individuelt tilpasset

Hvis vi skal leve op til vores højseste ønske og mål om at blive opfattet som en foretrukken og dygtig fynsk malermester, ved vi, at det vigtigste er, at vi sætter netop dine drømme og ønsker i fokus. 
Så er du i tvivl om farvevalg, type af maling eller har specielle ønsker til malerprodukter, f.eks. linoliemaling, er vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi gør alt, hvad vi kan for at føre dine ønsker til malerarbejdet ud i livet, så du kan få præcis det resultat, du drømmer om. 
Hos os er det en selvfølge at udføre malerarbejdet i højeste kvalitet og til den aftalte tid og pris.

Fleksibilitet i udførelsen

Har du en virksomhed, hvor det kan være svært at finde et optimalt tidspunkt i hverdagene eller dagstimerne, hvor malerarbejdet passer ind, så er du altid velkommen til at ringe til os og få en snak om mulighederne for, hvornår vi kan udføre arbejdet. Det er af stor vigtighed for os, at du er tilfreds både under og efter udførelsen af maleropgaven. Du kan læse meget mere om, hvad vores kunder siger om vores malerarbejde, fleksible tilgang, rådgivning mm. under vores referencer ved at klikke her.

"Vi er meget fleksible og udfører maleropgaverne, når det passer dig - også i weekenden. "

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Samarbejdspartnere

Troværdige og dygtige samarbejdspartnere er vigtige for et optimalt slutresultat

Det er yderst vigtigt, at vi har nogle dygtige og professionelle leverandører og samarbejdspartnere, hvis vi hos Ø-Maleren skal aflevere færdige malerprojekter i høj kvalitet, til lovet tid og med lang holdbarhed. Du kan finde links til nogle af vores faste samarbejdspartnere, hvor vi er sikre på altid at få materialer i høj kvalitet, nedenfor.  

FÅ KLARET DIT UDENDØRS MALERARBEJDE NU


Dagene er blevet længere og vejret er varmere, så har du et udendørs malerprojekt, som du længe har overvejet at få gjort noget ved, så er det nu, du skal slå til.
Hos Ø-Maleren klarer vi alle udendørs maleropgaver så tøv ikke med at tage fat i os for at få et tilbud på netop dit projekt!