Anbefalinger - maler på Fyn - 100 % kvalitet og tilfredshed

DEt SIGER VORES KUNDER

5/5
Håndværk af høj kvalitet - fuld tilfredshed og gode anbefalinger

Vi samler på glade kunder

Hos Ø-Maleren er vi først tilfredse, når vores kunder er tilfredse. Vi gør en dyd ud af at udføre malerarbejdet på tidspunkter, hvor det passer dig – også i weekenden – og i en høj håndværksmæssig kvalitet. 

Det er ikke bare noget vi selv siger. Det siger vores kunder også. Se nogle af de mange udtalelser og anbefalinger, vi har fået fra kunder, der har oplevet fuld tilfredshed efter udført malerarbejde på Fyn & Bornholm nedenfor. 

Alt i malerarbejde - professionelt udført, lige når det passer dig!



Anbefalinger
Referencer

Ø-Malerens kunder udtaler

"Vores bedste anbefaling til Ø Maleren. Vi er en mindre privat udlejningsvirksomhed i Fåborg med i alt 32 udlejninger. Vi har år 2020 benyttet Tom / Ø-Maleren til mange opgaver. Bla. total istandsættelse af lejlighed, almindelige udflytninger og facademaling af vores historiske bygning “Dampvaskeriet”. Ø-Maleren har udført alle arbejder med meget tilfredsstillende kvalitet. Samtidig udmærker Ø-Maleren sig ved altid, at overholden en aftale, og ydere gerne en ekstra indsats, hvor det er nødvendigt. Vi kan derfor anbefale Ø- Maleren som samarbejdspartner og udførende håndværker. De bedste anbefalinger herfra."
Sanne og Balder
M A Ejendomme ApS og Ejendomsselskabet Torvegade 25 ApS
"Vi fik malet vores rækkehus hurtigt og effektivt, og vi er meget tilfredse med resultatet. De varmeste anbefalinger til Ø-maleren herfra."
Charlotte og Jakob
Ringe
"Jeg fik i foråret 2020 malet alle mine vinduer og døre udvendigt, jeg er meget tilfreds med det arbejde Ø-Maleren lavede, det var fint og grundigt."
Lene Damkjær
"Ø-Maleren har malet udvendigt på vores hus i Odense. Blandt andet vindskeder og sternbrædder. Dette til vores fulde tilfredshed. Han er en fagligt dygtig maler og et behageligt menneske tillige med. Vi giver ham hermed vores varmeste anbefalinger."
Ole H. Jochumsen
kiropraktor, Odense
"Vores oplevelse af Ø-Maleren er overordentlig positive. Både holder de sig en ordentlig kommunikation, de holder sig til hvad de lover, både tidsmæssigt og prismæssigt. Deres arbejde er virkelig godt udført, med øje for detaljerne, afslutningerne og meget grundigt. Desuden oplevede vi at have en god dialog, især der hvor vi var i tvivl. Så, stor tak og meget tilfredshed herfra. Unik god håndværkeoplevelse - og vi har prøvet mangt og meget igennem årene :-)"
Begitte og Claus
"Jeg kan klart anbefale Ø-Maleren. Han laver et pænt stykke arbejde og overholder sine aftaler."
Birthe
Faaborg
”Ø-maleren har malet vores hus. Vigtigst af alt så tog Tom sig tid til at hjælpe os med at finde den rigtige farve – en farve, der spiller flot i al slags vejr. Vi er MEGET tilfredse med resultatet og samarbejdet med Tom og Karen”.
Berith Findstrup Madsen
Odense
"En stor tak for dit flotte malerarbejde som jeg er meget glad for. Jeg fryder mig hver dag over mine nymalede vinduer og min nymalede skorsten. Jeg har også bemærket, at du har malet vinduerne omme på nordsiden uden beregning, så tusind tak for det, det var pænt af dig".
Jytte Bilde
Kværndrup
Spartling af lofter og vægge
"Et større renoveringsprojekt blev udfordret af, at maleren valgte at udeblive, så en lørdag aften rakte vi ud efter Tom. Søndag formiddag havde vi fornøjelsen af en opgavegennemgang på hjemadressen, og mandag morgen var Tom i gang med forskønnelsen af vores lofter og vægge. Udover en yderst imødekommende, lyttende og positiv personlighed, viste Tom’s faglighed også at være en topscorer. Vi står nu tilbage med en stor taknemlig for Tom’s uvurderlige hjælp og ikke mindst en forskønnelse af vores hjem, lige som vi havde forestillet os. De største anbefalinger er ikke store nok i anbefalingen af Ø-Maleren."
Trine & Jan
Ferritslev
"Vi havde Tom til at spartle og male nyt grovkøkken og badeværelse, hvilket var en rigtig positiv oplevelse. Effektiv, hurtig og god kvalitet til en fornuftig pris. Det er ikke sidste gang vi har benyttet Ø-Maleren."
Gitte Lei
Revisor FDR
"Vi har haft Ø-Maleren – ved Tom Pedersen – til at udføre flere maleropgaver med linoliemaling og oliemaling altid til vores store tilfredshed. Opgaverne er udført i højeste kvalitet. Tom har høje standarder for sit arbejde og afslutter først en opgave, når han selv er tilfreds. Derudover er han behagelig, præcis og ordholdende. Sekretariatet performer også ypperligt. Vi kan varmt anbefale Ø-Maleren til andre."
Else-Marie Lønvig
Adm. Direktør, Sundhedsekspressen
"Vi har haft Tom til at male for os både ude og inde. Lofter, vægge, gavle og udestue. På alle måder med stor tilfredshed! Tom er både omhyggelig, arbejdsom, engageret og dygtig og har vejledt os med farvevalg på bedste vis. Derudover er han meget troværdig, man kan regne med, at når han har sagt, han kommer - så kommer han til aftalt tid! Vi giver med glæde vores bedste anbefalinger."
Mogens og Lone
Hallingager, Ringe
"Vi er yderst tilfredse med kommunikation, arbejde og resultat. Ø-maleren malede vægge, loft, paneler og karme på vores renoverede gæstetoilet. Kan bestemt anbefales, og vi vil meget gerne en anden gang benytte os af Ø-maleren."
Esben og Ester
Svendborgvej, Ringe
"Godt arbejde, hurtigt udført og så i weekenden. Jeg driver Faaborg Rygcenter, hvor der er aktivitet mandag til fredag. Så at få klinikken malet indvendigt forventede jeg ikke ville være muligt, når det skulle foregå i weekenden. Heldigvis kom jeg i kontakt med Tom, som driver Ø-Maleren. Han var indstillet på, at det for mig var bedst at arbejdet blev udført uden for åbningstiden, altså i weekenden. Han fik arbejdet udført fra en fredag eftermiddag til søndag. Da vi mødte på klinikken mandag morgen, blev vi mødt af den gode duft at nymalede vægge. Vandbaseret naturligvis!!!. Tom får mine bedste anbefalinger."
Jesper Dahlgaard
Kiropraktor og klinikchef, Faaborg Rygcenter

FÅ KLARET DIT UDENDØRS MALERARBEJDE NU


Dagene er blevet længere og vejret er varmere, så har du et udendørs malerprojekt, som du længe har overvejet at få gjort noget ved, så er det nu, du skal slå til.
Hos Ø-Maleren klarer vi alle udendørs maleropgaver så tøv ikke med at tage fat i os for at få et tilbud på netop dit projekt!