Om Ø-Maleren – Ø-Maleren

Om Ø-Maleren

En rigtig håndværksmaler

Ordentlighed, finish og holdbarhed er nøgleordene i
Ø-Malerens tilgang til maleropgaver

Med 35 års erfaring som maler stiftede Tom Pedersen i januar 2020 Ø-Maleren. Formålet var at skabe en malervirksomhed baseret på høj faglighed, hvor dedikationen til faget skal kunne mærkes af kunden. 
Karen, som er Toms hustru, tager sig af de administrative opgaver i Ø-Maleren. Sammen står vi inde for værdierne ‘ordentlighed, finish og holdbarhed’

Vi bor på Fyn, men Karen har rødder på Bornholm. Derfor kombinerer vi  ferier i vores campingvogn, som står fast på Bornholm, med maleropgaver på klippeøen.  Kunder på hele Fyn og Bornholm kan altså nyde godt af Ø-Malerens professionelle malerarbejde. Men resten af landet skal selvfølgelig ikke snydes, så har du en spændende maleropgave, så kontakt os gerne uanset, hvor du bor i landet. 

Hos Ø-Maleren står vi 100% inde for kvaliteten af hver opgave, vi afleverer til vores kunder.

Professionelt håndværk

Ø-Maleren er indbegrebet af en rigtig håndværksmaler. Her får du råd, vejledning og malerarbejde, som er baseret på stor viden, erfaring og dedikation til malerfaget. Så skal du have udført en maleropgave, hvor du vil være sikker på et flot og holdbart resultat, kan du trygt vælge Ø-Maleren. 

Individuelt tilpasset

Er du i tvivl om farvevalg, type af maling eller har specielle ønsker til malerprodukter, f.eks. linoliemaling, er vi klar til at rådgive og hjælpe dig.  Vi gør alt for at hjælpe med dine ønsker, så du kan få præcis det resultat, du drømmer om.
Ø-Maleren udfører primært opgaver på hele Fyn og Bornholm, men vi kører selvfølgelig også gerne ud til maleropgaver i resten af landet.

"Vi er meget fleksible og udfører maleropgaverne, når det passer dig - også i weekenden. "

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

EKSTRA HÅNDVÆRKER-FRADRAG I 2021

Husk at håndværkerfradraget er fordoblet i år, og du kan bl.a. få fradrag for udvendigt malerarbejde på døre, vinduesrammer og ydervægge. Men det er kun i 2021, fradraget er fordoblet, så det er nu, du skal slå til. 
Tag fat i Ø-Maleren for at få et godt tilbud på dit malerprojekt!